Dünyadaki En Küçük Mini Dron Savar Çanta Üretildi

Uzun Mesafe Etkili En Küçük Mini Dron Jammer

Bugüne kadar üretilen tüm dron savar jammer cihazları hem boyut hem de ağırlık olarak çok yüksekti, ancak yeni üretilen bu mini dron savar cihaz tüm bu alışkanlıkları yok edeceğe benziyor.

İşte mini Dron Savar Çanta:Mini Dron Savar Çanta Jammer

Dünyanın en küçük dron savar çantası; ek ünite, antenler, batarya vb. hiçbir şeye gerek duymadan onbinlerce dolarlık cihazların ayrıntılı donanımları ile yaptığı işi sadece tek başına yapabiliyor.

Dron Jammer ünitesi, antenleri ve bataryası içerisinde olan bu çanta, sadece 30 cm boyunda ve 4 kg ağırlığında!

Boyuna ve ağırlığına aldanmayın çünkü bu mini dron jammer tam 1 km mesafeye kadar dronları etkisiz hale getirebiliyor.

Kumanda, GPS, Wi-Fi ve Kamera yayınlarının tamamını uzun mesafeden bloke eden bu mini dron savar çanta izinsiz uçuş yapan dronun düşmesini sağlıyor.Mini Dron Çanta Jammer

Dahili şarjlı bataryası ile 1 saate kadar çalışabilen bu çantanın bataryası ise beraberindeki şarj cihazı ile kolayca şarj edilebiliyor. Şarja takılı durumdayken de cihazı kesintisiz kullanmak mümkün.

Küçük boyutları, hafif olması, ek ünitelere gereksinim duymaması gibi ergonomik özellikleriyle taşıma ve kullanma kolaylığı sağlayan bu mini dron savar, pek çok kurum ve kuruluşun ihtiyacını ekonomik ve etkili bir biçimde karşılayacağa benziyor.

Mini Dron Savar Çanta Nerede Satılıyor?

Ulusal Savunma tarafından özel olarak üretilen bu cihazı www.jammer.gen.tr adresinde görebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar kapatıldı.